Wimperextensions Breda, dat is pas ideaal!

Ben jij bezig met je uiterlijk en draag jij make up zoals eyeliner, oogschaduw en mascara? Dat kost veel tijd elke ochtend die je misschien beter kan besteden. Ben jij het zat om elke ochtend mascara op te moeten doen? Dan is daar een oplossing voor. Wimperextensions Breda zorgt ervoor dat jij elke ochtend al je mascara en wimpers hebt gedaan. Ontdek hoe mooi jouw wimperextensions staan bij jouw look en je wilt niet meer anders. Op deze manier maak je eyeliner en mascara overbodig. Je voelt deze wimpers helemaal niet zitten en het ziet er realistisch uit. De medewerkers van aesthetics lounge zorgen ervoor dat jij de wimpers krijgt die jij graag zou willen.

Soorten wimpers

In de lounge in Breda heb je de keuze uit verschillende soorten extensions. Je kan kiezen voor mooie lange wimpers maar ook voor kortere. Je kan precies kiezen wat jij mooi vindt en wat bij jou past. 1 ding is zeker en dat is dat alle technieken gegarandeerd een mooi effect geeft. Ben jij meer van de natuurlijke look maar wil je toch iets glamoureus gaan? Dan wordt je de one by one wimperextensions aanbevolen. Bij deze behandeling wordt er 1 voor 1 een wimper aangebracht. Hierdoor worden je eigen wenkbrauwen niet aangetast en beschadigd. Daardoor creëer je een mooi en natuurlijk resultaat. Houd jij erg van glamour en wil jij graag wat extra’s. dan kan je ook kiezen voor de 3d wimperextensions. Hierbij worden dunnere en lichtere haartjes gebruikt voor en worden meerdere extensions op 1 wimperhaar geplaatst. Hiermee krijg je volle wimpers. Deze wimpers blijven ongeveer 3 weken goed en mooi waardoor je heel lang je make up niet hoeft te doen. Er zitten zoveel voordelen aan wimperextensions Breda waardoor het echt de moeite waard is.

Voordelen

Nadat je je make up voor een lange tijd niet hoeft te doen, zitten er meer voordelen aan verbonden. Bij veel make up kan je niet zwemmen. Bij de wimperextensions Breda kan je nog steeds zonder moeite het water in. Je krijgt geen last van uitlopende mascara of wimpers die los gaan zitten. Ze gebruiken een professionele manier van aanpak en de kwaliteit is hoog. Bij deze afspraken krijg je ook uitgebreide verzorgingstips mee.

Wil jij meer te weten komen over dit product of over hoe je ze zelf moet zetten? Neem dan een kijkje op de site of neem contact op met  aestheticslounge.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *